MIMIAUKCIE.sk
HODNOCENÍ
VŠECHNA (za posledních 24 hodin) | POZITIVNÍ | NEUTRÁLNÍ | NEGATIVNÍ
Celkem: 127 (zobrazuje se 1-20)první 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 další >>
22.2.2017
BALÍK MOC PĚKNÉHO OBLEČENÍ 19KS, PRO HOLČIČKU 4-5 ROKŮ!!!!!!!OD 1,-!!!!!! [6.2.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Zdenka Z. (koblizkova14) ID 190510
Zboží z aukce jsem paní zaplatila 7.2., dnes je 21.2. - vyhraný balíček oblečení zatím nepřišel a paní nekomunikuje. Jsem zvědavá, jestli nakonec dorazí.... Každopádně aukcím a obchodům s touto paní se doporučuji vyhnout. Lenka Navrátilová Lenka N. (kalen1257) ID 587472
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Lenka N. (kalen1257) ID 587472
BALÍK JSEM ODESÍLALA V PONDĚLÍ, BOHUŽEL NESEDÍM POŘÁD NA POČÍAČI, A KDYBYCH MĚLA KAŽDÉMU ODPOVÍDA NA VŠECHNY SMS, AK NEDĚLÁM NIC JINÉHO. Zdenka Z. (koblizkova14) ID 190510
21.2.2017
Bolerkova mikina Adidas [29.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Zuzana P. (zuza66proch) ID 597333
Psala jsem vám již několikrát kdy mi pošlete balíček???? Veronika K. (l.e.o.n.k.a.) ID 89410
21.2.2017
odštavnovač [27.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Miroslava V. (kikinka14) ID 596383
Vyhrála jsem 27.1. odšťavňovač. Podklady k platbě mi paní zaslala okamžitě, ale o tom, že má jít do nemocnice žádná zmínka. Přitom má po tomto datu vložené další aukce, což tedy není fér, když ví, že výhry nemůžete odeslat. Žádala jsem o vrácení peněz, ale na vzkazy nereaguje!!! Monika C. (moni9801) ID 126811
21.2.2017
FLAMBOYANT * Pánská EDT * 75 ml [12.2.2017]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO marina p. (čena) ID 119040
První výhra Posses Man v prosinci 6.12. - zaplaceno dlouho po splatnosti (16.12.). Zavřela jsem oko... Tato výhra stále nezaplacena, bez jakékoliv komunikace, i když se přihlašujete. Nechápu, proč hrajete, když se potom ani neumíte slušně ozvat. Jsme lidé, chybujeme (i já), ale u Vás je to zřejmě běžný jev :-( Proto Vás NEDOPORUČUJI a zablokovala jsem Vám přístup na další aukce. Ludmila Č. (Pohádkový_butik) ID 16417
20.2.2017
Kalhoty se ksandy [25.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Zuzana P. (zuza66proch) ID 597333
30.1 jsem odeslala platbu,dodnes mi paní nic neposlala ani nevrátila peníze.Vůbec na nic nereaguje. NEDOPORUČUJI!!!! Šárka S. (sarinda) ID 324186
20.2.2017
Neonove ruzovy kabatek [14.2.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Zuzana P. (zuza66proch) ID 597333
Do dnešního dne nemám podklady k platbě..paní nereaguje ani na email.. Markéta P. (Markos1) ID 158632
20.2.2017
trika+mikina 134/140 [10.2.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Irena V. (vityna) ID 240757
zapomněla jsem reagovat před dovolenou,jednáte rychle :-( Petra P. (yatra) ID 94542
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Petra P. (yatra) ID 94542
Zmařena aukce. Nedoporučuji. Irena V. (vityna) ID 240757
20.2.2017
....NOVÁ...Voděodolná řasenka The ONE Wonderlash 5 v 1 - ČERNÁ [5.2.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Jitka B. (panter 1) ID 130054
týden dovolené a negativní hodnocení je na světě Petra P. (yatra) ID 94542
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Petra P. (yatra) ID 94542
Bohužel dodnes nezaplaceno! Po několika mých urgencích žádný zájem, žádná odpověď. Zmařená aukce. Jitka B. (panter 1) ID 130054
19.2.2017
*** Krásné chlapecké pyžamo Star Wars vel. 146-152 *** [29.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Michaela W. (molisana) ID 590136
Tak bohužel je to více jak 20 dní, co jsem zde vyhrála pyžamo v aukci a dodnes nemám ani pyžamo ani peníze zpět!!!!!!! Určitě nedoporučuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gabriela B. (Gejby) ID 22382
18.2.2017
Pánské brusle [5.2.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Viktor B. (Stanley06) ID 585462
Brusle vyhrané na aukci 5.2. , balík stále po 14 dnech nedorazil a ještě ani žádná odezva na emaily . Bohužel nedoporučuji !!!! Alice B. (krtomilacka) ID 157796
17.2.2017
parní žehlička [5.2.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Miroslava V. (kikinka14) ID 596383
PANÍ MIROSLAVA VRBOVÁ JE PĚKNÁ PODVODNICE,KDYŽ POMINU TO,ŽE ŽEHLIČKU (ZA 561,-Kč CO JSEM JÍ POSLALA) NEPOSLALA A JISTE,UŽ NEPOŠLE,COŽ MĚLA V PLÁNU OD ZAČÁTKU.NEUMÍ SE SLUŠNĚ CHOVAT,JEN SAMÉ VULGARISMY,NEVÍM ZDA JE ZCELA V POŘÁDKU!!!ALE JAKO PODVODNICE OPRAVDU SKVĚLÁ!!!!PENÍZE MI JISTĚ TAKÉ NEVRÁTÍ!!!!MÁM JEJÍ TEL. ČÍSLO I ADRESU...TELEFON POKLÁDÁ A KOMUNIKACE JEN PŘES SMS....A TO HRŮZA...TAK JEDINĚ,ŽE SI BUDU MUSET UDĚLAT VÝLET DO BLÍŽKOVIC. Kateřina L. (Lacíkačka) ID 340511
16.2.2017
*** suprové kalhotky 4 kusy vel. 36 **** [26.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Michaela W. (molisana) ID 590136
Rozhodně nedoporučuji. Od 27.1.2017 zaplaceno a po 20ti dnech ani balíček a ani zpráva. Iva M. (mrkvanka) ID 187528
16.2.2017
*** Krásné chlapecké pyžamo Star Wars vel. 146-152 *** [24.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Michaela W. (molisana) ID 590136
Rozhodně nedoporučuji. Od 27.1.2017 zaplaceno a po 20ti dnech ani balíček a ani zpráva. Iva M. (mrkvanka) ID 187528
16.2.2017
++++Dámské společenské krajkové šatičky vel. 42/44++++ [4.2.2017]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Pavlina P. (Pavka88) ID 401985
hrůza Zdenka J. (KOSTOSKA) ID 181298
16.2.2017
*** Krásné holčičí bavlněné pyžamo Violleta vel. 134-140 *** [24.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Michaela W. (molisana) ID 590136
Toto hodnoceni změnim.POKUD MI DOJDE BALIČEK.je to 10 dní,co paní slíbila že jej pošle. a zatím nic.pokud se do konce tohoto týdne nic nezmění píši administratorum o pozastavení učtu této paní Kateřina B. (kristinamai) ID 349416
16.2.2017
☆☆☆ PRINC FLYNN OD LOCIKY + 3 BARBIE ☆☆☆ [6.2.2017]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Anna V. (Anna-koala) ID 474282
NEDOPORUČUJI! !!!!!!!! ZMARENA AUKCE !!!!!!! Eliška M. (elllis26) ID 409710
16.2.2017
5x krásná trika od 99Kč [24.1.2017]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Barbora K. (bajda2) ID 379064
Negativní hodnocení píšu málokdy, ale nemůžu jinak. Paní lže, vymlouvá se na vše možné. Potom přestane reagovat úplně. Jak jsem četla její hodnocení na MMA nejsem první a asi ani poslední, takové jednání mi vadí. Mám pochopení, když by napsala, že nemá peníze, nejde to, věci nakonec nechce...ale styl mrtvej brouk..k pousmání +o( +o( +o( +o( +o( (N) (N) (N) (N) (N) (N) Když se podíváte na její účet na MMA vidíte, že paní ráda nakupuje, ale nerada platí Hana Ř. (Hanacchh) ID 300143
16.2.2017
☆☆☆ NOVÉ LETNÍ ŠATY S VISACKOU L ☆☆☆ [7.2.2017]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Miroslava V. (kikinka14) ID 596383
NEDOPORUČUJI! !! KVULI předchozímu negativu které jsem udělila paní mi začala vyhrožovat a napadat mne,napsala -vy si zaslouzite ať vás rakovina pozere i s celou rodinou, proto odstupují od prodeje a nic ji neprodam, jste ubohá a nemáte ani špetku slušnosti!!! Eliška M. (elllis26) ID 409710
16.2.2017
Suprové povlečení Star Wars [5.2.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Michaela W. (molisana) ID 590136
Tak tuto prodávající rozhodně nedoporučuji!!!!! Vyhrála jsem u ní povlečení, nemám ani balíček ani peníze. Paní nereaguje na maily. Nic u ní nekupujte. Petra K. (pexa) ID 116473
16.2.2017
**********PARÁDNÍ PĚKNÉ DÁMSKÉ TRIO ROLÁČKŮ BONITA VEL.M-L********** [23.1.2017]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Lucie B. (lusiiil) ID 206755
DNE 21.1. VYDRAŽENÉ TŘI ROLÁČKY...NEUHRAZENO....PETRA Petra S. (petropospa) ID 24755
Celkem: 127 (zobrazuje se 1-20)první 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 další >>
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Kontakt