MIMIAUKCIE.sk
HODNOCENÍ
VŠECHNA (za posledních 24 hodin) | POZITIVNÍ | NEUTRÁLNÍ | NEGATIVNÍ
Celkem: 78 (zobrazuje se 1-20)první 1, 2, 3, 4 další >>
25.2.2017
DÁMSKÁ KABELA , TOP STAV, ZN. DAVID JONES [31.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Petra P. (Petraproks) ID 6172
paní Petro,nechápu,že dokážete takhle lhát.Podklady jsem po vás několikrát chtěla,neposlala jste mi je ani jednou.Evidentně jste nechtěla kabelku prodat,za tak nízkou cenu.Ještě jsem se nikdy nesetkala, s tak nečestným jednáním. Ilona R. (rabaska) ID 119538
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Ilona R. (rabaska) ID 119538
Zmařená aukce, 4 x odeslány podklady k platbě.... Dodnes nezaplaceno, bohužel nemohu hodnotit jinak.... Je mi líto a mrzí mne to. Petra P. (Petraproks) ID 6172
24.2.2017
!!!!MEGA SADA KOSMETIKY!!!! [20.2.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Petra Š. (Peťule Peťule) ID 271942
bohužel zrušená aukce... Leona Š. (Leous) ID 499801
24.2.2017
!!!!MEGA SADA KOSMETIKY!!!! [18.2.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Petra Š. (Peťule Peťule) ID 271942
bohužel zrušená aukce... Leona Š. (Leous) ID 499801
22.2.2017
BALÍK MOC PĚKNÉHO OBLEČENÍ 19KS, PRO HOLČIČKU 4-5 ROKŮ!!!!!!!OD 1,-!!!!!! [6.2.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Zdenka Z. (koblizkova14) ID 190510
Oblečení odpovídá popisu a ceně. Lenka Lenka N. (kalen1257) ID 587472
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Lenka N. (kalen1257) ID 587472
21.2.2017
NEXT - LUXUSNÍ HALENKA PRO VÁS - DVOJÍHO VZHLEDU VEL.UK12/EU40...NOVÁ BEZ VISÁČKY... [1.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO barbora p. (WILLY123) ID 180066
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Jindřiška M. (Jindriska18) ID 203658
ANO OMYLEM JSEM PRODALA 2X,PANÍ JSEM SE OMLUVILA A HNED PENÍZE VRATÍLA ZPĚT....DĚKUJI ZA HODNOCENÍ.. barbora p. (WILLY123) ID 180066
20.2.2017
trika+mikina 134/140 [10.2.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Irena V. (vityna) ID 240757
zapomněla jsem reagovat před dovolenou,jednáte rychle :-( Petra P. (yatra) ID 94542
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Petra P. (yatra) ID 94542
Zmařena aukce. Nedoporučuji. Irena V. (vityna) ID 240757
20.2.2017
....NOVÁ...Voděodolná řasenka The ONE Wonderlash 5 v 1 - ČERNÁ [5.2.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Jitka B. (panter 1) ID 130054
týden dovolené a negativní hodnocení je na světě Petra P. (yatra) ID 94542
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Petra P. (yatra) ID 94542
Bohužel dodnes nezaplaceno! Po několika mých urgencích žádný zájem, žádná odpověď. Zmařená aukce. Jitka B. (panter 1) ID 130054
17.2.2017
Luxusní pružné fialové zavinovací elastické XXL šaty styl Desigual [27.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Lucie Z. (Lucy33) ID 221460
Balíček dorazil, s pozdravem Iva S. Iva S. (siva) ID 368
16.2.2017
***********PARÁDNÍ PĚKNÁ DÁMSKÁ TUNIKA SIXTH SENSE VEL.XXL*********** [18.1.2017]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Denisa S. (DendinaS) ID 590089
MILÁ DENISO...DÉLE JIŽ ČEKAT NEMOHU..VĚC TU DRŽÍM PO VAŠEM VYDRAŽENÍ DNE 18.1 2017 . PENÍZE STÁLE NEDORAZILY. PETRA Petra S. (petropospa) ID 24755
15.2.2017
Přechodová bunda Pepe Jeans vel. S...TOP STAV...OD 1,- Kč !!! ORIGINÁL !!! [1.2.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Andrea D. (AndyShop) ID 254151
děkuji za obchůdek, bundička je moc hezká, čistá a hezky sedí. Ještě jednou se omlouvám za opožděnou platbu. jírovka Jana J. (jirovka) ID 25896
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Jana J. (jirovka) ID 25896
Neuhrazená aukce. Zboží mělo být uhrazeno do 5ti dnů a ani po 12ti dnech se nakupující neobtěžovala nějak reagovat na výzvu k zaplacení. Déle čekat nebudu. Zboží vracím do prodeje a paní blokuji. Andrea D. (AndyShop) ID 254151
14.2.2017
bunda [23.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Miroslava V. (kikinka14) ID 596383
Paní za tři týdny nebyla schopná zaslat vyhranou a zaplacenou aukci :( dodnes nemám výhru ani peníze zpět na účtu, tohle se opravdu nedělá, trvám na nápravě !!!! HANA K. (HANINA63) ID 476460
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO HANA K. (HANINA63) ID 476460
až mě propustí s nemocnice kde se léčím s rakovinou odešlu Miroslava V. (kikinka14) ID 596383
14.2.2017
☆☆☆ 5 X PODPRSENKA 80-85 BC ☆☆☆ [2.2.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Eliška M. (elllis26) ID 409710
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Miroslava V. (kikinka14) ID 596383
POZOR!!!!!!!!NEDOPORUČUJI! !! PLATBA PŘIŠLA NEÚPLNÁ A JEŠTĚ POZDĚ, S PANÍ NENÍ ŽÁDNÁ DOMLUVA !!!!NAPSALAZE NEMA PENIZE,PROČ TEDY PRIHAZUJETE??NEDOPORUČUJI OBCHODOVAT ! !! PANI NEČTE PODMINKY PRODEJE, KONTAKTUJI ADMIN.POZOR !!!!!! NEÚPLNÁ PLATBA 21KC VAM BYLA ZASLANA NA ZPET !!!! Eliška M. (elllis26) ID 409710
14.2.2017
VĚCIČKY PRO SLEČNU 140/146 **OD 1 KČ! ! ! ! [31.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO radim g. (tabaček) ID 340876
Věci nejsou dle popisu.. Eva H. (augustýna) ID 85610
13.2.2017
Nádherné Džíny Replay JANNPEZ vel. 31/34 [18.12.2016]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Lenka E. (Leana1) ID 80168
Nedoporučuji, džíny zaprané s oranžovými ďubkami - v popisu o tom nebylo ani slovo, za džíny jsem sice dostala peníze zpět, ovšem stálo mě to 130,- korun na poštovném - když jsem žádala paní, aby zaplatila alespoň půl, tak nereaguje. Počítám s tím, že nekupuji nové zboží, ale jako špindíra chodit nepotřebuji. Džíny hnusné šedé s mnoha různými ďubkami - jak kolem zapínání, tak na nohavicích.... Milena P. (miki) ID 426
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Milena P. (miki) ID 426
Paní nedoporučuji jako nakupující!Koupila u mě v aukci bílé džíny,u kterých jsem uváděla,že byly nošené.Jsou pěkné,v žádném případě ne zaprané a opravdu jsem objevila dvě malinkaté rezavé tečky,kterých jsem si před tím nevšimla.Aukce skončila 18.12.,peníze mi paní poslala 17.1.Po obdržení džínů mi psala, že není spokojená z výše uvedených důvodů.Domluvily jsme se na vrácení zboží a peněz,a to proběhlo.Paní kupuje nošenou věc a čeká novou Lenka E. (Leana1) ID 80168
11.2.2017
VELKÁ LUCERNA, SVÍCEN A SVÍCÍNKY NA ČAJOVKU - ČERNÝ KOV [21.12.2016]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Jana J. (jirovka) ID 25896
Balíček nakonec dorazil. Lenka Lenka Ž. (NELIS007) ID 167659
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Lenka Ž. (NELIS007) ID 167659
děkuji za obchůdek a doporučuji, jírovka ;) Jana J. (jirovka) ID 25896
10.2.2017
šaty [23.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Miroslava V. (kikinka14) ID 596383
Vyhrála jsem u paní v aukci plesové šaty za 2 kč , neboť aukce byla od 1 kč. Paní mi po ukončení aukce napsala , že mi šaty nezašle, protože jsou plesnivé... Bohužel tedy uděluji negativ a nedoporučuji . S nákupem ani jednáním jsem nebyla vůbec spokojená. Lenka Kohlíčková. Lenka K. (Lenka a Dominiček) ID 156806
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Lenka K. (Lenka a Dominiček) ID 156806
negativ nespokojenost Miroslava V. (kikinka14) ID 596383
9.2.2017
KALHOTY / OTEPLOVAČKY [15.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Leona R. (Filipínos) ID 66219
.. Kalhoty byly špatně změřené a popsané . Proto nesedí . Na info ale paní již nereagovala. Zájemci vždy kalhoty vrátí -právě skrz úzký pas a zvláštně vyvýšený sed :( Doporučuji se více vždy přeptat na detaily . Lucie Č. ((čupi)) ID 114700
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Lucie Č. ((čupi)) ID 114700
děkuji ,bezproblémový obchůdek Leona R. (Filipínos) ID 66219
8.2.2017
Nádherný sexy topík NEW LOOK [25.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Vladimíra L. (Zizan) ID 162295
Bohužel musím dát negativ - vyhrála jsem aukci,kde paní udávala nový top, ale přišel mi domů roztržený a ještě mi nabízela za jakou cenu si ho nechám, když jsem odmítla, že jsem chtěla nový top a ne si ho opravovat, přestala absolutně komunikovat, to je opravdu vrchol neslušnosti a mám nárok na vrácení peněz i když je to váš soukromý prodej - nemáte klamat zákazníka! Jana Nejedlá (janka.nej) ID 114737
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Jana Nejedlá (janka.nej) ID 114737
Paní byl odeslán topík z aukce od paní Sohumy,byl v neporušeném stavu-kontrolovaly 2 osoby,zasláno paní zvětšené foto při nafocování.Jestli se paní ,která je bytelnější do něj chtěla dostat,tak určitě praskl I přesto jí byla nabídnutá sleva/kterou si mohla sama určit,ale odmítla.Asi jí udělá dobře někomu pokazit dlouhodobé 100% hodnocení.Sama tak dopadla na mimibazaru.Tolik k vysvětlení situace.Lisová Vladimíra L. (Zizan) ID 162295
7.2.2017
**********PARÁDNÍ KRÁSNÉ DÁMSKÉ LETNÍ ŠATY RICK CARDONA VEL.42********** [25.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Petra S. (petropospa) ID 24755
Balíček dorazil v pořádku. Bohužel šatičky moc neodpovídají fotografií, nejsou vidět některé detaily, šaty jsou spíše na starší paní..chtělo by to reálné fotky..proto neutral Lucie Z. (Zemina30) ID 382031
7.2.2017
***********PARÁDNÍ PĚKNÝ DÁMSKÝ TRENČKOT MARCO POLO VEL.L********** [25.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Petra S. (petropospa) ID 24755
Balíček dorazil v pořádku...zboží však moc neodpovídá fotografi. Chtělo by to reálné fotky a ne upravené pozadí...kabatek je daleko světlejší... Lucie Z. (Zemina30) ID 382031
Celkem: 78 (zobrazuje se 1-20)první 1, 2, 3, 4 další >>
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Kontakt