MIMIAUKCIE.sk
HODNOCENÍ
VŠECHNA (za posledních 24 hodin) | POZITIVNÍ | NEUTRÁLNÍ | NEGATIVNÍ
Celkem: 108 (zobrazuje se 1-20)první 1, 2, 3, 4, 5, 6 další >>
21.1.2017
věcičky pro holčičku různé velikosti [9.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Barbora K. (Bára26) ID 471176
Dobry den pani Barco,rada Vas Doporucim jako prodavajici ale(prosim psat do popisku stav obleceni-flicky atd)Mrzi me ze jste neodpovedela na zprávy)Hezky den S. ALENA S. (Schejbalici) ID 235815
21.1.2017
2x DVD pohádek od 1,- [12.12.2016]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Karla K. (Koval) ID 28507
Dobrý den, já se moc omlouvám. Měla jsem zdravotní problémy a nebyla jsem tady ani nd emailu. Dneska poprvé. Samozřejmě je to moje chyba a je mi líto víc než negativu, vaší mnou zmařené aukce :-( omlouvám se a pokud nějak múžu napravit, ráda to udělám Renáta J. (Armiel) ID 350047
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Renáta J. (Armiel) ID 350047
Zmařená aukce. Ani po urgencích paní nereaguje. Karla K. (Koval) ID 28507
20.1.2017
STŘÍBRNÁ SOUPRAVA [15.1.2017]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Edita F. (fandelik) ID 346142
zmařená aukce Eva Č. (vecernice56) ID 178588
19.1.2017
DETSKE BRUSLE PRO HOLCICKU VEL. 33-36 POLOHOVATELNE [15.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Hana H. (Hankyholky) ID 579667
NEDOPORUČUJI !!!!!!!!!!!!!! Tak to se mi ještě nestalo!!!!!!!! Paní do dvou dnů od poslání platebních podmínek už měla brusle zaplacené někým jiným. V úterý večer ve 21hod mi napsala a když jsem jí druhý den v 11hod odepsala, že ten den pošlu platbu, tak už podle ní bylo pozdě a měla již platbu od někoho jiného. AŤ SI NEDĚLÁ AUKCE, KDYŽ TO PAK VÝHERCI STEJNĚ NEDÁ. Lenka R. (Lenka_R) ID 227895
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Lenka R. (Lenka_R) ID 227895
Paní o počátku nekomunikovala a teď se tu vzteka, bylo to třetí den co jsem ji napsala, že když nekomunikuje nechám brusle paní pod ní,na to začala urážet. Pak už nebylo o čem s ní mluvit.nedoporucuji Hana H. (Hankyholky) ID 579667
17.1.2017
tunika MARKS&SPENCER UK18 nová bez visačky [12.1.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Jitka B. (Saharas) ID 329585
Zastavené účty....doufám,že to je jen omyl,který se vysvětlí a že nepřijdu o peníze,které jste si nechala poslat před dvěma dny. Ozvete se mi,nebo se s nimi mám rozloučit? Byla byste první,kdo mě tu napálil a tudíž na sebe mám vztek Dana D. (Danka) ID 201849
17.1.2017
2x černÝ svetřík/svetr vel. s/36 orsay,takko [30.10.2016]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Eva D. (Ewicka1) ID 80561
bez komunikace Romana Garguláková (romcag) ID 155868
10.1.2017
ÚŽASNÝ parfém Thierry Mugler - Angel - luxusní! NOVÝ, vhodný jako dárek, DORUČENÍ DO VÁNOC !!!!! [19.12.2016]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Kateřina K. (tiande) ID 196335
Také nespokojenost, místo inzerovaného originál parfému přišla napodobenina od fi Maybe, ten si můžu za 400kč koupit a né ho vydražit za 655kč, paní slíbila, že mi vrátí 200kč, což po 10 ti dnech a upozornění učinila.Ale nákup rozhodně nedoporučuji. Ano přihazovala jsem, avšak v domnění, že dražím originál, v inzerátu ani čárka o tom, že to není originál, vše vyřešeno, ale klamete kupující. Dana S. (doktorka) ID 19953
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Dana S. (doktorka) ID 19953
Parfem byl prodáván za 415 Kč, což je jeho cena. Přihazovala jste vy sama. A navíc tento parfem je kvalitativně stejný, ne-li lepší než onen originál. Kateřina K. (tiande) ID 196335
10.1.2017
ÚŽASNÝ parfém Thierry Mugler - Angel - luxusní! NOVÝ, zabalený - vhodný jako dárek [18.12.2016]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Kateřina K. (tiande) ID 196335
PŘEPISUJI HODNOCENÍ, PROTOŽE PANÍ KATEŘINA DOSTÁLA SVÉHO SLIBU A PLATBU VČETNĚ POŠTOVNÉHO MI VRÁTILA NA ÚČET. DĚKUJI, PETRA JENČKOVÁ ID 4710 Petra J. (petulina) ID 4710
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Petra J. (petulina) ID 4710
Děkuji ! Kateřina K. (tiande) ID 196335
10.1.2017
ÚÚŽASNÉ SOVIČKOVÉ PYŽAMKO VEL.104 [4.12.2016]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO ALENA R. (ALICE12) ID 355802
Zboží pěkné, paní vstřícná, ale zaslání jí trvalo 3 týdny a během této doby vůbec nekomunikovala. Neodpovídala na moje dotazy, zda už balíček poslala. Mělo to být pod stromeček, ale věci dorazily až 6.1. Lenka Z. (Lenka62500) ID 297190
8.1.2017
FURBY [31.10.2016]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Veronika P. (verča32325) ID 252749
Obchůdek proběhl sice v pořádku ale prodala jste mi rozbitou hračku vůbec nefungoval ještě že byl v záruce a výměnili nám ho jediný štěstí dcera byla velmi zklamaná když dostala od Ježíška rozbitou hračku teď už máme nového je to úplně něco jiného jinak reaguje . petra R. (63079) ID 401784
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO petra R. (63079) ID 401784
Dobrý den,hodnocení se bráním,hračka byla v pořádku se zárukou,ozvala jste,že je vše v pořádku po obdržení,po nějaké době s tím,že nefunguje jak má,to jste řešila v záruce v obchodě,kterou jste měla.... Veronika P. (verča32325) ID 252749
8.1.2017
+++PĚKNÉ ŠUSTÁKOVÉ TEPLÁKY+++ADIDAS++++VELIKOST-158+++JEDNY ZDARMA+++ [17.12.2016]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Radka M. (11Rada) ID 201387
Paní jsem se omluvila za prodlevu a ještě do konce roku měla peníze na účtu. Šárka Š. (agentsm) ID 189227
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Šárka Š. (agentsm) ID 189227
+++DO DNEŠNÍHO DNE NEUHRAZENÁ PLATBA ZA AUKCI,NEREAGUJETE NA VÝZVY,NECHÁPU PROČ TADY SOUTĚŽÍTE O VĚCI A PAK DĚLÁTE MRTVÉHO BROUKA,BLOKUJI SI VÁS NA DALŠÍ AUKCE,A MAMINKÁM NEDOPORUČUJI,!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Radka M. (11Rada) ID 201387
5.1.2017
SUPER CENA...LUXUSNÍ PÉŘOVÝ ČERNÝ KABÁT PEPE JEANS VEL. S, PC 5000.- [14.12.2016]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Věra P. (Tarzanka) ID 5428
Je mi líto, ale kabát mi přišel se dvěmi viditelnými vadami, které nebyli popsány v aukci. Ozvala jsem se po převzetí balíčku(+ fotky samozřejmě) a žadala jsem o nějaké vysvětlení a dohodu dle podmínek prodávající. Bylo mi odpovězeno, že za ty peníze mi kabát poslouží.... Co na to říci...?! Čekala jsem více...vstřícnosti. Romana Romana V. (Kubík+Nelinka) ID 30540
4.1.2017
nový jen vyzkoušený ubrus s kostkami vel.140x140 [22.12.2016]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO michaela h. (tonuli) ID 336140
Balíček v pořádku dorazil. Ubrus tedy zrovna jako nový nevypadá. Na látce už byly sem tam žmolíčky. Buď je látka nekvalitní nebo byl použitý. Lenka F. (marlenma) ID 547004
4.1.2017
+++++FISHER PRICE PEJSKOVO UMYVADLO +++++ [11.12.2016]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Nikola Majerská (nikinkamodelka) ID 419383
Bohužel trochu zklamání, hračka prodána během trvání aukce jinde. Upřímně si myslím, že aukce by měla být závazná pro obě strany a prodejci by v době trvání aukce /kterou založili/ měli zboží blokovat pro výherce. Jinak tyto aukce postrádají logiku, a kupující tu jen ztrácejí čas. Když já neodeberu vyhranou aukci, dostávám bez pardonu negativ (což je i u této paní v podmínkách prodeje). O nic nejde, ale bohužel pozitivní hodnocení dát nemohu. Děkuji Veronika P. (veronika a Lilly Ann) ID 48361
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Veronika P. (veronika a Lilly Ann) ID 48361
děkuji za milý obchůdek, všem vřele doporučuji!!!! Nikola Majerská (nikinkamodelka) ID 419383
3.1.2017
ÚŽASNÝ parfém Dolce a Gabbana - Sicily - luxusní! NOVÝ, vhodný jako dárek, DORUČENÍ DO VÁNOC !!!!! [19.12.2016]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Kateřina K. (tiande) ID 196335
OK DOŘEŠENO Martina J. (majirna) ID 41646
3.1.2017
☆☆☆ OBLEČENÍ PRO HOLČIČKU 2-3-4 ROKY ☆☆☆ [28.11.2016]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Eliška M. (elllis26) ID 409710
Ok nechám jak to je nebyla jsem dotčená že neslučujete aukce peníze jsem poslala tak jak mělo být ale zbytky jídel tam byly...vše jsem vyprala nechám si to ale nosit nebudeme Marie M. (Marušenka) ID 152403
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Marie M. (Marušenka) ID 152403
NEDOPORUČUJI!musela jsem kontaktovat admin.paní nečte podmínky jinak by se nedivila a nebyla dotčena,ze aukce ukončené za jednu kc neslucuji s dalšími..bez reakce na me zprávy ohledně zboží, hodnocení udělila nepravdivé a lživé,bylo ji změněno admin.NEDOPORUCUJI OBCHODOVAT!!! Eliška M. (elllis26) ID 409710
2.1.2017
Nádherný světle béžový svetřík M&CO eur 42 [17.11.2016]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Gabriela F. (gabina777) ID 30691
17,11,2016 jsem vyhrala akci,zaplatila,ale bohužel do dnešního dn nemam zboží\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ iveta s. (ivetis) ID 116091
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO iveta s. (ivetis) ID 116091
Balíček se vinou pošty zatím nepodařilo doručit . Přes to jsem vrátila platbu včetně poštovného s tím, že si svetřík v pohodě můžete i tak ponechat .. Omluvila jsem se za chybu pošty i nepovedený obchůdek , také jsem navrhla, že další nákup je pošta na mě ..Za tím si stojím a jste kdykoli na aukcích vítána i přes všechno zlé, co jsme si napsali .. Gabriela F. (gabina777) ID 30691
27.12.2016
kožená delší bunda - parka [8.12.2016]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Martina J. (Kouni) ID 191215
paní je dost nepříjemná.když jsem vyhranou bundu dostala zhrozila jsem se co se dá prodávat.já bych nikdy tak ošumtělou a sedřenou věc na mimiaukci ani nikde jinde nedala na prodej.hodila se tak akorat do popelnice...pokud by někdo měl zájem o par foteček ráda poskytnu.žádala jsem paní o vracení peněz že ji bundu pošlu spět.odmítla s tím že ji mám někomu dát.jelikoš se nedá dát ani bezdomovcům,musela bych se stydět.kdyby za něco ta kož.bunda stála chtěla b Helena P. (Pohlova.H) ID 177344
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Helena P. (Pohlova.H) ID 177344
Paní si plete pojem nošená věc v dobrém stavu s pojmem perfektní stav vhodný jako vánoční dárek :-). Nesnáším vydírání, a proto jí zůstala jak bunda, tak i vrácená platba, a doufám, že se s ní zde již nikdy nepotkám...:-) musím se už opravdu smát, paní má bundu, peníze a já negativ...kdo si přečte, má jasno :-) Martina J. (Kouni) ID 191215
27.12.2016
Hello kitty - pouzdro na mobil nebo malý foťák [24.11.2016]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Simona L. (ssimminna) ID 100276
Bohužel dávám negativ, paní zbytečně navyšuje výši poštovného a pak zboží pošle v igelitové obálce, aby ušetřila. Věci byli rozbité a nevhodné dát někomu jako dárek. Kapsička nebyla nová !!! Nejsem první, kdo Vám dal negativ, že jste prodávala věc jako novou a bylo to použité !!! Hanka K. (Deisy) ID 6709
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Hanka K. (Deisy) ID 6709
Moje stanovisko: kapsička nebyla nová, ale nepoužitá ano, tak jak jsem inzerovala. Na fotu je zcela beze skvrn, pokud jste na něm skvrny viděla, jak zmiňujete, proč jste přihazovala?? Nicméně s paní Hankou velké zklamání a bohužel pro prodejce paní Hanku NEDOPORUČUJI. Simona L. (ssimminna) ID 100276
27.12.2016
Sada SSS Firm and Restoring [27.11.2016]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Simona L. (ssimminna) ID 100276
Bohužel dávám negativ, paní zbytečně navyšuje výši poštovného, i když balíček stále odpovídá dle tafifů pošty ceně daleko nižší. Navíc potom zboží pošle v igelitové obálce, které přišlo rozbité. Měly to být dárky a teď to je akorát na vyhození. Vás rozhodně jako prodejce NEDOPORUČUJI !!! Hanka K. (Deisy) ID 6709
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Hanka K. (Deisy) ID 6709
Z této aukce Vám dorazilo taktéž vše v nejlepším pořádku. S cenou poštovného jste byla seznámena od počátku, až při kontrole zaslané platby jsem zjistila, že jste si cenu zkalkulovala podle svého... Jako kupující opravdu nedoporučuji. Nefér jednání. Simona L. (ssimminna) ID 100276
Celkem: 108 (zobrazuje se 1-20)první 1, 2, 3, 4, 5, 6 další >>
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Kontakt