MIMIAUKCIE.sk
HODNOCENÍ STARŠÍ NEŽ ROK > Romana M. (Roma M. (Nela)) ID 41270 100% (3000)
HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ 3 MĚSÍCE | HODNOCENÍ STARŠÍ NEŽ 3 MĚSÍCE | HODNOCENÍ STARŠÍ NEŽ ROK
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEUTRÁLNÍ | NEGATIVNÍ
Celkem: 29 (zobrazuje se 1-20)první 1, 2 další >>
9.3.2013
Chlapecké body [3.3.2013]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Moc děkujeme za bodyčko je kouzelné a moc děkujeme.Paní můžeme jen vřele doporučit. Peťa Petra R. (56943) ID 136895
9.3.2013
Chlapecké body [3.3.2013]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Moc paní děkuji za krásné body je úžasné a moc děkujeme a doporučujeme všem.. Peťa Petra R. (56943) ID 136895
8.11.2012
Háčkovaná ušanka [1.11.2012]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Super, moc děkuji Vlaďka Vlaďka B. (bukca) ID 171943
29.10.2012
Zimní ušanka [6.10.2012]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Hezký večer, moc děkuji za čepičku,je nádherná.Jako prodávající Vás mohu vřele doporučit. S pozdravem Mirka Leo J. (mirileo) ID 445014
26.10.2012
Zimní kombinéza [21.10.2012]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Dobrý den Romanko, kombinézka dnes došla a je překrásná- jako nová. Vše proběhlo na velikánskou 1*a všem Vás jen a jen doporučuji. Mějte se krásně. Jana jana W. (jane1234) ID 323246
7.10.2012
Háčkovaná čepice [30.9.2012]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Krásné zboží, vše v nejlepším pořádku,děkuji za obchůdek a všem DOPORUČUJI!!!!!!!!! ludmila h. (lida0000) ID 79286
26.9.2012
Háčkovaná čepice [16.9.2012]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Čepička je moc hezká, děkuji a vřele doporučuji !!!! Petra B. (mrne8) ID 72606
25.9.2012
Háčkovaná čepice od KORUNKY [18.9.2012]
OHODNOCENÍ PRODEJE
SKVĚLÝ OBCHŮDEK MOC DĚKUJI Pavla V. (enyeny) ID 110502
8.6.2012
Látková čelenka 48-56cm [19.5.2012]
OHODNOCENÍ PRODEJE
dekuji za obchudek a doporucuji :) celenka je super. Lenka Lenka D. (senoritachiquita) ID 243605
20.4.2012
Látková čelenka 48-54cm [16.4.2012]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Děkuji za obchůdek a ráda doporučuji! :-) Kateřina Č. (Kathleen9) ID 140788
19.10.2011
PŘEKRÁSNÁ SAMETOVÁ MIKINKA S KRÁTKÝM RUKÁVKEM++Y.D.++PRO SLEČNU 9-10 LET [13.10.2011]
OHODNOCENÍ NÁKUPU
Vše proběhlo naprosto v pořádku!Výborná komunikace,rychlá platba!!!!!!!! Maminku jako nakupující můžu všem jen a jen DOPORUČIT!Maximální spokojenost!Jitka Jitka Š. (tescoma) ID 190594
15.10.2011
Háčkovaná čepice [11.10.2011]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Moc děkujeme za bezva obchůdek,nádhernou čepičku a bleskové zaslání.Všem Vás rádi a upřímně DOPORUČUJEME.Míša a Betka Michaela Z. (samuelmm) ID 261903
12.10.2011
Háčkovaná ušanka [7.10.2011]
OHODNOCENÍ PRODEJE
DĚKUJI ZA BEZVA OBCHŮDEK..ČEPIČKA JE SKVĚLÁ..ZDRAVÍ MÍLA Milena U. (drban) ID 47991
6.10.2011
Zimní ušanka [2.10.2011]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Děkujem za krásnou čepičku. Vše na 11111,rychlé dodání,můžu Vás jen a jen DOPORUČIT!!!!!!!! jana v. (ellousek) ID 256853
6.5.2011
Baťůžek MÉĎA [1.5.2011]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Obchůdek proběhl skvěle, bez jediné chybičky, komunikace byla příjemná a já Vás mohu jen DOPORUČIT. Baťůžek je nádherný a dcerka je z něj nadšená. Moc děkujeme a přejeme příjemné dny :) Romča a Zuzu Romana N. (MaminkaRomanka) ID 334014
28.12.2010
ME TO YOU peněženka [13.12.2010]
OHODNOCENÍ NÁKUPU
vše v pořádku,děkuji a doporučuji !!! :-) Ilona P. (ilona5P) ID 304140
3.12.2010
Manšestrová sukénka [26.11.2010]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Dobrý den Romano,děkuji za obchůdek,věcičky jsou hezké a v pořádku.Katka Kateřina M. (amza) ID 131150
12.5.2010
Dětská deka [7.5.2010]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Děkuji za obchůdek, vše proběhlo na 1****, jako nakupující vás všem doporučuji....Díky Hana M. (sarynama) ID 192802
20.4.2010
Jarní háčkovaná čepice [13.4.2010]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Balíček dorazil, díky moc za bezproblémový obchod a skvělou komunikaci! Určitě Vás všem doporučuji. Edita H. (edither) ID 223758
22.6.2009
Krém na ruce s výtažky z Mrtvého moře [21.4.2009]
OHODNOCENÍ NÁKUPU
Děkujeme za pohodový obchůdek Miloslav T. (topmil) ID 129148
Celkem: 29 (zobrazuje se 1-20)první 1, 2 další >>