MIMIAUKCIE.sk
Philips Sonicare W2 OptimalWhite Stand. hlavice * 8 ks v blistru * PC 1249 Kč *
NOVÉ ZBOŽÍ
Philips Sonicare W2 OptimalWhite Stand. hlavice * 8 ks v blistru * PC 1249 Kč *
  
8x Philips Sonicare W2 Optimal White Standardní hlavice sonického kartáčku HX6068/12

zcela nové balení, bez účtenky (záruka přese mě, mám na faktuře více výrobků), zatavený blistr s osmi kusy hlavic

Zuby až o 100 % bělejší už za jeden týden*

Kartáčková hlavice W2 Optimal White je ideální pro ty, kteří chtějí více než hloubkové čištění pro odstranění skvrn zajišťující bílý, zářivý úsměv. Tato kartáčková hlavice je také skvělá na udržování zářivých zubů v období mezi profesionálním bělením.

Balení obsahuje:

Kartáčkové hlavice
8 hlavic W2 Optimal White, standardní velikost


Nasazovací design pro jednoduché umístění výměnné kartáčkové hlavice:

Kartáčková hlavice W2 Optimal White dokonale padne na jakýkoliv kartáček Philips Sonicare, kromě modelů PowerUp Battery a Essence. Výměna a čištění jsou jednoduché díky snadnému nasazení.
VÝROBCE: PHILIPS
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 87
Aukce skončila neúspěšně, vyvolávací cenu 749,- Kč nikdo nepotvrdil
Aukci číslo 13528322 nikdo nesleduje +SLEDOVAT AUKCI (pouze přihlášení)
Prodávající Jana P. (Jana Prokesova) ID 2286 mimibazar.cz/janap
VŠECHNY AUKCE PRODÁVAJÍCÍHO
Aukce byla zahájena v úterý 19.3.2024 v 8:01 hodin a skončila v úterý 26.3.2024 v 7:57:00 hodin, celkem trvala 6 dnů 23 hodin a 55 minut
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
PODMÍNKY PRODEJE

Milí nakupující,

svým příhozem na aukci souhlasíte s těmito podmínkami.

Prosím přečtěte si vždy podrobný popis u nabízené věci, vždy se snažím vše dokonale popsat a najít i tu sebemenší vadu, kterou by nabízená věc mohla mít. Případné dotazy, které Vás budou zajímat, prosím napište včas ještě v průběhu aukce, ne až po jejím ukončení, to už by bylo pozdě. Konečnou cenu zboží si určujete sami svým příhozem, proto si vše včas rozmyslete a pozorně čtěte, v jakém stavu nabízená je.

Aukce je závazná, po ukončení Vám nejpozději do 48 hodin napíšu podklady pro platbu. Výše poštovného je uvedena u každé aukce, pokud aukci přiklepnete, souhlasíte tím i s cenou poštovného.

Platba za zboží musí být uskutečněna do 5ti pracovních dnů od obdržení podmínek pro platbu, pokud se předem nedohodneme jinak, samozřejmě Vám ráda vyjdu vstříc. V případě nezaplacení budu nucena udělit negativní hodnocení.

Můžete spojit vyhranou aukci a vybrat si k ní i něco z alba věcí nabízených na MMB, o tomto Vašem přání mne prosím informujte včas.

Vydraženou věc není možné vrátit, to lze pouze a jen v případě, že by nabízená věc měla přece jenom nějakou vadu, kterou jsem přehlédla.

Platbu přijímám převodem na účet vedený u Fio banky nebo poštovní poukázkou. Od zákazníků ze Slovenska i v obálce (ale zasílám na adresu někoho z jejich blízkých v ČR, případně si zákazník musí uhradit celé poštovné na Slovensko).

Přeji Vám příjemné nakupování a trochu toho adrenalinu a jsem moc ráda, že se účastníte mé aukce,

Jana
Reklama | Podmínky serveru | Kontakt | Jednotné kontaktní místo | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti
Informace o zpracování osobních údajů | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu