MIMIAUKCIE.sk
Nádherné tenisky, boty
NOVÉ ZBOŽÍ
Nádherné tenisky, boty
Nové, koupené v Anglii. Jsou nádherné na zavazování, ze strany je elegantní zip (pouze ozdoba). Bohužel na ně nedošlo, jsou mi moc velké. Velikost 40, ta sedí. Není pro úzkou nohu, spíše pro širší. Na chození budou určitě top, hlavně na dlouhé tůry, jsou fakt pohodlné. Ještě s visačkou. Pošlu i v originál krabici. Značka TAPOUT. Celková vnitřní stélka je 25,5cm.
VELIKOST: 40
VÝROBCE: TAPOUT
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 69
Aukce skončila neúspěšně, vyvolávací cenu 399,- Kč nikdo nepotvrdil
Aukci číslo 13529396 sleduje jeden návštěvník +SLEDOVAT AUKCI (pouze přihlášení)
Prodávající Silvie H. (Marionet) ID 65323 mimibazar.cz/marionet
VŠECHNY AUKCE PRODÁVAJÍCÍHO
Aukce byla zahájena v pondělí 25.3.2024 v 17:34 hodin a skončila v neděli 31.3.2024 ve 22:57:00 hodin, celkem trvala 6 dnů 4 hodiny a 22 minut
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
PODMÍNKY PRODEJE

Dobrý den,
jsem ráda, že se účastníte mé aukce. Vecičky co nabízím nosily moje děti, mají toho spousty, většinu nestíhájí ani unosit, kupujeme jen kvalitní značkové zboží, takže se nebojte dražit....
Před přihozením si prosím dobře rozmyslete, zda draženou věc opravdu chcete, protože váš příhoz je brán jako závazný. Pokud bude mít výherce více negativních hodnocení, vyhrazuji si právo nabídnout věc přihazujícímu pod ním.
Podívejte se také na moje další aukce, ušetříte na poštovném...

Nejsem prodejce na IČ, jedná se pouze o soukromý prodej. Nové věci, které občas prodávám, byly původně pro nás, ale nakonec na ně nedošlo nebo jsem neodhadla velikost.

PŘI NEODEBRÁNÍ VYDRAŽENÉ VĚCI PÍŠI NEGATIVNÍ HODNOCENÍ A UDĚLUJI TRESTNÝ BOD. NESPOLEHLIVÝM ÚČASTNÍKŮM ZABLOKUJI ÚČAST NA MÝCH DALŠÍCH AUKCÍCH!

Platba:
K vydražené ceně přičtu poštovné dle tarifu ČP, u levnějších věcí mohu zaslat i obyčejně, na riziko kupujícího (kromě osobního odběru), na dobírku po špatných zkušenostech nezasílám.
Upřednostňuji doporučený/cenný balíček po obdržení vaší platby na číslo mého účtu 0105213539/0300
Platbu očekávám do 5 pracovních dní, pokud potřebujete počkat na mateřskou či výplatu není po dohodě problém.

Přeji vám ať se vám zboží z aukce líbí.
Silvie
Reklama | Podmínky serveru | Kontakt | Jednotné kontaktní místo | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti
Informace o zpracování osobních údajů | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu