MIMIAUKCIE.sk
Philips Sonicare DiamondClean Smart Blue HX9954/57
NOVÉ ZBOŽÍ
Philips Sonicare DiamondClean Smart Blue HX9954/57
Philips Sonicare DiamondClean Smart Lunar Blue HX9954/57 - z nejvyšší třídy, top model, kompletní - otevřené - balení (jinak bych nemohla zkontrolovat), nepoužitý, v pořádku, nabitý, zkontrolované balení, čtveřice hlavic, velká sleva, nevyužiji, máme v rodině všichni všechno, vše je detailně nafoceno, kromě těch hlavic, tu jsem zapomněla vyfotit (je bez účtenky, není v záruce). Ideální je osobní převzetí v Praze, ale lze poslat na pobočku Zásilkovny.

Elektrický zubní kartáček sonický, 62000 jemných pohybů/min, 5 režimů čištění, 3 nastavení intenzity, bluetooth aplikace, časovač, tlakový senzor, indikátor baterie, balení obsahuje: 1 kartáček DiamondClean Smart, 1 nabíjecí sklenice, 1 cestovní pouzdro s USB, 1 držák hlavic, 4 kartáčkové hlavice
VÝROBCE: PHILIPS
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 87
Aukce skončila neúspěšně, vyvolávací cenu 3.599,- Kč nikdo nepotvrdil
Aukci číslo 13529482 nikdo nesleduje +SLEDOVAT AUKCI (pouze přihlášení)
Prodávající Jana P. (Jana Prokesova) ID 2286 mimibazar.cz/janap
VŠECHNY AUKCE PRODÁVAJÍCÍHO
Aukce byla zahájena v úterý 26.3.2024 v 9:17 hodin a skončila v neděli 31.3.2024 ve 23:13:00 hodin, celkem trvala 5 dnů 12 hodin a 55 minut
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
PODMÍNKY PRODEJE

Milí nakupující,

svým příhozem na aukci souhlasíte s těmito podmínkami.

Prosím přečtěte si vždy podrobný popis u nabízené věci, vždy se snažím vše dokonale popsat a najít i tu sebemenší vadu, kterou by nabízená věc mohla mít. Případné dotazy, které Vás budou zajímat, prosím napište včas ještě v průběhu aukce, ne až po jejím ukončení, to už by bylo pozdě. Konečnou cenu zboží si určujete sami svým příhozem, proto si vše včas rozmyslete a pozorně čtěte, v jakém stavu nabízená je.

Aukce je závazná, po ukončení Vám nejpozději do 48 hodin napíšu podklady pro platbu. Výše poštovného je uvedena u každé aukce, pokud aukci přiklepnete, souhlasíte tím i s cenou poštovného.

Platba za zboží musí být uskutečněna do 5ti pracovních dnů od obdržení podmínek pro platbu, pokud se předem nedohodneme jinak, samozřejmě Vám ráda vyjdu vstříc. V případě nezaplacení budu nucena udělit negativní hodnocení.

Můžete spojit vyhranou aukci a vybrat si k ní i něco z alba věcí nabízených na MMB, o tomto Vašem přání mne prosím informujte včas.

Vydraženou věc není možné vrátit, to lze pouze a jen v případě, že by nabízená věc měla přece jenom nějakou vadu, kterou jsem přehlédla.

Platbu přijímám převodem na účet vedený u Fio banky nebo poštovní poukázkou. Od zákazníků ze Slovenska i v obálce (ale zasílám na adresu někoho z jejich blízkých v ČR, případně si zákazník musí uhradit celé poštovné na Slovensko).

Přeji Vám příjemné nakupování a trochu toho adrenalinu a jsem moc ráda, že se účastníte mé aukce,

Jana
Reklama | Podmínky serveru | Kontakt | Jednotné kontaktní místo | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti
Informace o zpracování osobních údajů | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu