MIMIAUKCIE.sk
Pleťová esence s kolagenem a mořskými řasami - tiande
NOVÉ ZBOŽÍ
Pleťová esence s kolagenem a mořskými řasami - tiande
Kvalitní hydratace a zářivý vzhled - PC 382,-Kč.
Ano, kolagen ubývá už od 25.roku a je potřeba ho doplňovat. Jak?
Používat séra.
Jsou 10x účinější než pleťové krémy, pronikají hlouběji do pokožky a regenerují pleť zevnitř.
Hydratují, vyživují, udržují pevnost a pružnost pokožky.
Dopřejte své pleti svěžest i zářivý vzhled a naplňte ji životodárnou vláhou s pomocí pleťové esence s kolagenem a vodními řasami. Jedná se o produkt "2 v 1": lze jej použít jako lehký základ pod krém nebo samostatně. Esence je ve své podstatě průvodcem, který napomáhá lepšímu vstřebávání aktivních složek produktů následné péče. Při samostatném použití pleť výborně hydratuje, udržuje její pevnost a pružnost. Díky lehké textuře esence se bude vaše pleť vždy cítit komfortně.
Průzračný poklad pro vitalitu vaší pleti
Zářivá pleť, jako byste se znovu narodili. To vám nabízí kolagenová esence, která je doslova živou vodou pro vaši pleť. Každodenní základní péče nebo příprava pro další kosmetiku, která navrací mládí a svěžest vaší tváři. Nezáleží na tom, jaký máte typ pleti, lehká textura esence dodává hydrataci a vitalitu. Kolagenové sérum mládí si zaslouží piedestál v každé koupelně.

Takhle esence polije pleť živou vodou, protože
1.hloubkově hydratuje pleť na obličeji
2.zvyšuje pružnost a pevnost pleti
3.je vhodná pro všechny typy pleti
4.je ideální pro citlivou péči a ženy 35+
2v1. Zajásáte, i když máte mastnější pleť
Kolagenová esence je skvělou volbou pro každodenní péči o pleť, a to jak jako samostatný produkt, tak i jako základ před nanesením další kosmetiky. Je dokonalým doplňkem například Intenzivního liftingového krému na obličej, který výrazně posiluje a zlepšuje pleť. S lehkou texturou se esence nanáší velmi snadno a rychle se vstřebává. Je ideální pro majitelky mastnější pleti, protože nezanechává mastný pocit na pokožce a nezanáší póry

Pleťová esence s kolagenem a mořskými řasami .Příval kolagenu a proměna už po 2 týdnech
Malá lahvička, velký účinek. Obsahuje kolagen, kter?
VÝROBCE: TIANDE
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 89
Aukce skončila neúspěšně, vyvolávací cenu 89,- Kč nikdo nepotvrdil
Aukci číslo 13529741 sleduje jeden návštěvník +SLEDOVAT AUKCI (pouze přihlášení)
Prodávající Olga M. (Olinka666) ID 34479
VŠECHNY AUKCE PRODÁVAJÍCÍHO
Aukce byla zahájena ve čtvrtek 28.3.2024 v 7:56 hodin a skončila ve středu 3.4.2024 v 19:52:00 hodin, celkem trvala 6 dnů 10 hodin a 55 minut
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
PODMÍNKY PRODEJE

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČASTÍ V AUKCI STVRZUJETE, ŽE JSTE SI PŘEČETLI NÁSLEDUJÍCÍ ŘÁDKY:

Jsem ráda, že se účastníte mé aukce. Před přihozením si dobře rozmyslete, zda věc opravdu chcete, poté je Váš příhoz brán jako závazný. Přečtěte si také obecná pravidla aukcí v úvodu, prosím.

Věc vždy odpovídá popisu, snažím se napsat co nejvíc informací o jejím skutečném stavu. Věci jsou buď použité nebo nové, u použité věci berte v úvahu, že z ní mnohdy vysoká vydražená cena novou neudělá, je jen na účastnících aukce, kam tuto cenu dostanou. Jestli chcete něco vědět, ptejte se dřív než skončí aukce, ráda přeměřím, poradím. Bohužel není v mých silách odebírat zpět zboží, protože nesedí.Pokud budete chtít následně věc vrátit jen proto, že její stav neodpovídá vysoké ceně, nebudu na to brát zřetel a reklamaci neuznám.

V případě, že vydražená věc nebude z jakéhokoliv důvodu odebrána, podávám návrh na udělení trestného bodu na MMA. Nespolehlivým účastníkům zablokuji účast na mých dalších aukcích.

Většinou se ozývám výherci hned po dražbě a rovnou se domluvíme na odeslání, pokud nebudu zrovna na počítači, ozvu se do 24 hodin, tak vyčkejte, prosím. Platbu za vydraženou věc očekávám maximálně do týdne na svém účtu, pokud se nedohodneme jinak. Je samozřejmé, že s platbou počkám, pokud chcete dražit ještě mou další věc (věci). U každé aukce je uvedeno poštovné, které bude přičteno k vydražené ceně.

Výše poštovného (je v to i část balného) je uvedena u každé aukce, není řízena ceníkem České Pošty, ale cenu si určuji já sama, svým příhozem s poštovným souhlasíte.
Poštovné, které je uvedené u dražené věci platí pro platbu předem na bankovní účet,
větší věci posílám PPL až domů a je k tomu upravena i výše poštovného.

Na Slovensko zasílám pouze po dohodě.

Přeji hodně štěstí při aukci, ať získáte to, co si přejete a ať vám daná věc přináší radost

Děkuji
Olga
Reklama | Podmínky serveru | Kontakt | Jednotné kontaktní místo | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti
Informace o zpracování osobních údajů | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu