MIMIAUKCIE.sk
Dámská / dívčí koženková bunda křivák
Dámská / dívčí koženková bunda křivák
Nádherná jako nová bunda z měkké koženky v top stavu, perfektně sedí, krásná. Vel. S, odpovídá. Při měření objeveno malinko světlejší místečko na rukávu, běžně vůbec neuvidíte, jako čmouha od vody, upozorňuji vyloženě pro pořádek, jinak bundička opravdu jako nová. Odzkoušeno na postavě výšky 174cm a sedí délkově rukávky akorát, lze i na menší postavu, ale poměřte si, nutno řídit se vlastními mírami.

Barevně se blíží spíše poslední detailní fotce než fotografii hlavní, nebo tak něco mezi, nejde mi úplně přesně zachytit.

délka (kratší střih) 46cm, š průramky 46cm, rukáv od ramene / krku: 58cm / 71cm

ČP balíkovna 69; Zásilkovna na pobočku/Z-Box 79; LZE VYUŽÍT V DUBNU AKCI BALÍKOVNA NA ADRESU 30KČ
VELIKOST: S
VÝROBCE: AMBIANCE
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 30
Aukce skončila neúspěšně, vyvolávací cenu 240,- Kč nikdo nepotvrdil
Aukci číslo 13533597 nikdo nesleduje +SLEDOVAT AUKCI (pouze přihlášení)
Prodávající Zuzana K. (sisik) ID 47777 mimibazar.cz/sisik
VŠECHNY AUKCE PRODÁVAJÍCÍHO
Aukce byla zahájena v sobotu 20.4.2024 ve 21:42 hodin a skončila v úterý 23.4.2024 ve 21:38:00 hodin, celkem trvala 2 dny 23 hodin a 55 minut
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
PODMÍNKY PRODEJE

Milé maminky,

díky za účast na mé aukci.

K vydražené ceně prosím připočtěte náklady na poštu, které uvádím vždy u jednotlivé aukce. V případě výhry více aukcí (aukce možno sčítat vrámci 1 týdne) najednou, platíte jen jedno poštovné (to nejvyšší) dle váhy a rozměrů balíku, lze samozřejmě do balíčku přidat i objednávky z mimibazaru (vzhledem k výši počštovného především u balíčků ČP jsem zavedla i odesílání přes Zásilkovnu - cena za balík 65kč (do 4kg).

Výherce kontaktuji, nestane-li se něco nepředvídatelného, nejpozději do 24 hodin od ukončení aukce, většinou však reaguji obratem. Penízky očekávám na svém účtě do 7 dnů, na odeslání balíčku si ponechávám stejnou lhůtu, většinou ale odesílám balíček ihned po připsání peněz.

Věřím, že budete s vydraženými věcičkami spokojeni a obchůdky proběhnou k oboustranné spokojenosti.

PS: Prosím berte s malou rezervou uvedené míry, nejsem švadlenka, takže ne vždy musí být věcičky změřeny na milimetr přesně, ale měřím dle svého nejlepšího vědomí a svědomí :-)))

PRODEJNÍ PODMÍNKY NA NOVÉ ZBOŽÍ (KOMERČNÍ PRODEJ) - viz Podmínky prodeje na Mimibazaru (veškeré Vámi zaslané údaje slouží pouze k uzavření obchodu - odeslání zásilky, a nebudou použity k jinému účelu, viz dodatek v Podmínkách prodeje na MMB (GDPR prohlášení))
Reklama | Podmínky serveru | Kontakt | Jednotné kontaktní místo | Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti
Informace o zpracování osobních údajů | Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu