MIMIAUKCIE.sk
HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ 3 MĚSÍCE > Petra P. (Mamináč4949) ID 309277 100% (27600)
HODNOCENÍ ZA POSLEDNÍ 3 MĚSÍCE | HODNOCENÍ STARŠÍ NEŽ 3 MĚSÍCE | HODNOCENÍ STARŠÍ NEŽ ROK
VŠECHNA | POZITIVNÍ | NEUTRÁLNÍ | NEGATIVNÍ
Celkem: 12 (zobrazuje se 1-12)
24.9.2022
Krásná kabelka-crossbody Desigual [19.9.2022]
OHODNOCENÍ NÁKUPU
Obchůdek proběhl bez jakýchkoliv problémů, vše jedničku s hvězdičkou, mohu jen doporučit !!! SUPER !!!! Jitka G. (naty-naty) ID 50205
ohodnocení druhé strany
Děkuji za obchůdek, vřele vás všem doporučuji, mějte se krásně Petra.
24.9.2022
Prodám do aukce elegantní dámskou pěknou halenku/top vel.48/50 PC 690,-kč [29.7.2022]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Pohodová a bezproblémová aukce. D O P O R U Č U J I !!! Renáta Ž. (zmaya) ID 119669
ohodnocení druhé strany
Děkuji za obchůdek, vřele vás všem doporučuji, mějte se krásně Petra.
24.9.2022
Prodám do aukce luxusní dámskou halenku zn.Allison Taylor 3-4XL PC 599,-kč [18.7.2022]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Pohodová a bezproblémová aukce. D O P O R U Č U J I !!! Renáta Ž. (zmaya) ID 119669
ohodnocení druhé strany
Děkuji za obchůdek, vřele vás všem doporučuji, mějte se krásně Petra.
24.9.2022
Prodám do aukce krásné nové dámské baleríny vel.38 [28.7.2022]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Pohodová a bezproblémová aukce. D O P O R U Č U J I !!! Renáta Ž. (zmaya) ID 119669
ohodnocení druhé strany
Děkuji za obchůdek, vřele vás všem doporučuji, mějte se krásně Petra.
24.9.2022
Prodám krásné nové květinové áčkové dámské šaty vel.XL/XXL PC 959,-kč [1.8.2022]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Pohodová a bezproblémová aukce. D O P O R U Č U J I !!! Renáta Ž. (zmaya) ID 119669
ohodnocení druhé strany
Děkuji za obchůdek, vřele vás všem doporučuji, mějte se krásně Petra.
20.9.2022
Dámský dlouhý svetr/kardigan, rukáv k lokti Růžový vel. uni !!!!!!!!! [30.8.2022]
OHODNOCENÍ NÁKUPU
Vše proběhlo skvěle, píši 1******!!!! Jola Jolana P. (pernicek) ID 39107
ohodnocení druhé strany
Děkuji za prima obchůdek, mějte se krásně a třeba někdy zase nashledanou Petra a Tadeášek.
20.9.2022
Prodám do aukce Novy Voltaren Forte PC za 1x ks 339,-kč [27.7.2022]
OHODNOCENÍ PRODEJE
DĚKUJI A DOPORUČUJI. Pavla J. (patricie868) ID 335824
ohodnocení druhé strany
Milá Pavli, i já vám moc děkuji za nákup, vše proběhlo na velkou 1* mějte se krásně a třeba někdy zase nashledanou Petra a Tadeášek.
2.9.2022
LUXUSNÍ LETNÍ ŠATY MADE IN ITALY VEL.38-40 [10.8.2022]
OHODNOCENÍ NÁKUPU
Blesková platba, pohodový obchůdek, super nakupující-děkuji a doporučuji Romana Romana R. (billa) ID 351561
ohodnocení druhé strany
Milá Romanko, i já vám moc děkuji za prima obchůdek, vše ok a doporučuji vás všem.. mějte se krásně a třeba někdy zase nashledanou Petra a Tadeášek.
20.8.2022
Prodám do aukce nové chlapecké rifle s číslem 68 Jaromír Jágr.. vel.W33/L33 170/176 PC 590,-kč [26.7.2022]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Děkuji za obchůdek na 1, ráda Vás opět doporučuji i všem ostatním:-)!!! Mariana Ch. (lovesong) ID 315277
ohodnocení druhé strany
Milá Marianko, děkuji za obchůdek, jsem ráda že jste spokojená, vážím si toho, budu se těšit zase někdy příště.Vsem doporučuji tuto maminku jako nakupující, přeji vám hezké letní dny s pozdravem Petra a Tadeášek.
20.8.2022
Prodám do aukce nové chlapecké Jeansy černé v.W27/L32/ 176 PC 699,-kč [2.8.2022]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Děkuji za další SUPER obchůdek a ráda Vás všem doporučuji:-)!!! Mariana Ch. (lovesong) ID 315277
ohodnocení druhé strany
Milá Marianko, i já vám moc děkuji za náš další obchůdek, vše jako vždy na velkou 1* všem vás doporučuji jako nakupující, mějte se krásně a třeba někdy zase nashledanou Petra a Tadeášek.
7.8.2022
Pěkné šaty bpc vel. 44/46 !!!!!!!! [1.8.2022]
OHODNOCENÍ NÁKUPU
Vše proběhlo super, píši 1*******!!!!! Jola Jolana P. (pernicek) ID 39107
ohodnocení druhé strany
Děkuji a doporučuji všem s pozdravem Petra.
18.7.2022
Prodám do aukce pěkné chlapecké kraťasy Zn.Adidas vel S/M PC 799,-kč [10.7.2022]
OHODNOCENÍ PRODEJE
Moc děkuji a velice ráda Vás doporučuji všem!!Jana Jana Š. (JanaJana12) ID 593975
ohodnocení druhé strany
Milá Jani, jsem ráda že jste spokojená, i já vám moc děkuji za nákup.Vřele vás všem doporučuji jako nakupující, budu se těšit zase někdy příště, přeji vám hezké a pohodové letní dny s pozdravem Petra a Tadeášek.
Celkem: 12 (zobrazuje se 1-12)
© 2004-2022 CZECH NEWS CENTER a.s. | Reklama | Podmínky serveru | Kontakt