MIMIAUKCIE.sk
HODNOCENÍ
VŠECHNA (za posledních 24 hodin) | POZITIVNÍ | NEUTRÁLNÍ | NEGATIVNÍ
Celkem: 117 (zobrazuje se 1-20)první 1, 2, 3, 4, 5, 6 další >>
20.1.2018
Dívčí THERMO legíny vel. 134 - barva černá [26.11.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Lenka Š. (naneli) ID 132269
Balíček s vyhranými aukcemi nedorazil, prodejce už asi měsíc nekomunikuje! Tudíž nemám ani vyhrané termolegíny ani peníze. :-( Iva K. (maminečka) ID 25900
20.1.2018
Dívčí THERMO legíny vel. 134 - barva modrá [26.11.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Lenka Š. (naneli) ID 132269
Balíček s vyhranými aukcemi nedorazil, prodejce už asi měsíc nekomunikuje! Tudíž nemám ani vyhrané termolegíny ani peníze. :-( Iva K. (maminečka) ID 25900
20.1.2018
-ADIDAS BUNDA //MIKČA // VELIKOST ..M ,, .. 100% ORIGINAL ,,, [12.1.2018]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Hana Ř. (HaniceRe) ID 611896
vyhrana aukce , pani absolutně nerespektuje podminky prodeje a na mou vyzvu nereaguje , nedoporučuji Alena D. (alisss) ID 134908
19.1.2018
!!!! LUXUSNI SIFONOVA BLUZA vel.10-12/38-40 !!!! [2.1.2018]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Eva S. (Sahy) ID 58950
NEZAPLACENA AUKCE V. Markéta Gabriela V. (sehrezada) ID 251280
19.1.2018
❤︎❤︎❤︎BEZVA ZNAČKOVÁ VESTA VELIKOST M OD KORUNKY ❤︎❤︎❤︎ [9.1.2018]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Roman I. (zombleta) ID 227362
ZMAŘENÁ AUKCE Magda H. (Maggys) ID 137903
17.1.2018
Krásné šaty matalan [20.12.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Edita B. (Loriett) ID 599964
Bohužel prodejce vůbec nekomunikuje,napsala jsem dva vzkazy,ale odpověď žádná.Je mi líto a poprvé uděluji negativní hodnocení.NEDOPORUČUJI Glaudie L. (Chelza) ID 331283
17.1.2018
Nádherná souprava s crystaly Swarovski elements [26.11.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Petra B. (Petra.Bart) ID 544829
je mi líto, ale paní nereaguje, nemám peníze ani zboží Veronika B. (beruškaveruška) ID 118819
17.1.2018
Prekrásny výzarný NÁHRDELNÍK s MOTÝĽOM , vykladaný PINK žiarivými SWAROVSKI kryštálmi [8.12.2017]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Ivana K. (beruska19) ID 18605
Aukcia ukončená 8.12. 2017 a 7 odkazov - NIJAKÁ ODOZVA , NEDOPORUČUJEM !!!!!!!!!! ZMARENÁ AUKCIA !!!!!!!!!! Monika S. (zlatic77) ID 234622
16.1.2018
Chumlací mikina :) Sněhulák [12.12.2017]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Jitka G. (Weela) ID 379859
Neodebraná aukce, žádná reakce na vzkazy.....:( Iveta V. (Bubiš) ID 99359
16.1.2018
.... MIKINA + KALHOTY .... [4.1.2018]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Antonín N. (nováček3) ID 606752
Bohužel zmařená aukce a bez odezvy ! Eva B. (kryštufek) ID 69825
13.1.2018
Svetr se zapínáním na knoflíčky [29.10.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Petra P. (agenda) ID 78281
dobrý den, teprve dnes jsem si všimla vašeho hodnocení, moc to nesleduji , a začal jsem pátrat, neb jsem byla přesvědčena, ža mám zaplaceno. No a zjistila jsem, že jsem poslala peníze omylem jiné paní, dnes jsem ji též informovala pokud svetr ještě je , ráda ho odeberu. nebyl to úmysl se odpovědnosti vyhnout, omlouvám se Jitka Jitka H. (hajujka) ID 299591
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Jitka H. (hajujka) ID 299591
neodebraná aukce - neuhrazeno Petra P. (agenda) ID 78281
13.1.2018
Kosmeticke zrcatko Yves Rocher.. [2.1.2018]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Lenka L. (Laza027) ID 604736
Ac nerada udeluji negativni hodnoceni. Dne 5.1. mi pani psala, ze platbu posila. Platba vsak doposud nedorazila. Pani jsem o teto zkutecnosti informovla 2x ( vzkazem a emailem), aby skontrolovala platbu zda ji opravdu odesla bohuzel jsem se odpovedi nedockala. Zbozi tedy vracim zpet do prodeje. Lucie Z. (Zemina30) ID 382031
12.1.2018
Dotykový LCD monitor IIYAMA PRO LITE T2735MSC [19.11.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Petra H. (Morgan) ID 24427
Ano to vše je pravdá a moc se omlouvám když jsme jeli do Prahy tak jsem paní napsala ale až po návratu s Prahy jsem objevila email další cesta už nebyla moc se omlouvám je mě to moc líto Sofie T. (sofki) ID 460358
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Sofie T. (sofki) ID 460358
Je mi líto, ale za mě naprosto nespolehlivá nakupující. Paní si monitor chtěla převzít osobně, termíny měnila vždy na poslední chvíli cca měsíc. Po posledním dohodnutém termínu už se ani neozvala ani neomluvila. Takže za mě příště určitě ne. Petra H. (Morgan) ID 24427
12.1.2018
12 BAREV PRO VAŠE OČI [5.1.2018]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Hana H. (zbabělec) ID 579602
PANÍ NEREAGUJE NA MEJLÍKY ZMAŘENÁ AUKCE Jana V. (morydnb) ID 430890
11.1.2018
Černé ideální dámské kozačky [15.12.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Sabina K. (sabus) ID 18476
15.12 jsem vyhrála kozačky, stím že paní je poslala na mou adresu , když jsem žádala číslo zásilky , tak mi tvrdila že se můj balík vrátil a že to napraví i přesto že že jsem podruhé žádala číslo tak se nestalo peníze mi byly vráceny 3.1 Denisa B. (keroline.semi) ID 410583
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Denisa B. (keroline.semi) ID 410583
Netvrdila jsem, že se balík vrátil, ale že zásilky toho dne odeslané nejsou v on-line systému Čs. pošty a že to s nimi musím vyřešit a pokusit se je najít.Balíčky z této výpravy se opravdu vrátily 2.1.2018, jak jsem psala. Číslo účtu jste poslala ve dnech pracovního klidu, tzn. že 30.12. - 1.1. banky nepracovaly, peníze byly strženy 2.1., 3.1. u Vás. Rychleji to zatím nejde. Bohužel jste velmi neobjektivní a Vaše informace až lživé :-( . Sabina K. (sabus) ID 18476
10.1.2018
Epilator na oblicej [2.1.2018]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Ivana K. (beruska19) ID 18605
Aukce ukoncena 2.1...vice jak po tydnu zadna reakce vracim zpet do prodeje. Pani zaslany 3 vzkazy bez reakce. Splatnost byla 3 pracovni dny. Nedoporucuji Lucie Z. (Zemina30) ID 382031
9.1.2018
Flísový overal BATMAN [20.12.2017]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Jaroslava L. (Jájula18) ID 537250
Nejdřív jste nereagovala vůbec, po mé urgenci jste mě ujišťovala, že zaplatíte. Po 20 dnech od ukončení aukce mi došla trpělivost. :-( Mirka V. (vrchotanda) ID 38847
9.1.2018
+++ PUMA +++ SPORTOVNÍ TRIKO ..VEL. M [26.12.2017]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO jan m. (tačut) ID 450643
NEDOPORUČUJI 14 dnů od aukce a platba nikde ..pán má pozastaveny aukce i mmb pro negativa a vícenásobné registarace ...více na platbu nečekám ...dávám zpět do prodeje ZUZANA H. ((ZUZA)) ID 45328
8.1.2018
Nádherné plavky Verano vel M ale nošeno i při S [7.11.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Aneta M. (maurerovaaneta) ID 602389
NEDOPORUČUJI!!!!!Zboží dodnes nebylo dodáno, paní nekomunikuje, takže smůla, raději k ní ani nekoukejte a už vůbec NIC NEKUPUJTE!!!!!!!! ludmila h. (lida0000) ID 79286
8.1.2018
Dívčí župan [27.12.2017]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Lenka S. (mahda) ID 59167
Neodebraná aukce..Marsi Marcela K. (MACKA12) ID 274835
Celkem: 117 (zobrazuje se 1-20)první 1, 2, 3, 4, 5, 6 další >>
© 2004-2018 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Kontakt