MIMIAUKCIE.sk
HODNOCENÍ
VŠECHNA (za posledních 24 hodin) | POZITIVNÍ | NEUTRÁLNÍ | NEGATIVNÍ
Celkem: 63 (zobrazuje se 1-20)první 1, 2, 3, 4 další >>
24.4.2017
Pruhované jednodílné plavky [6.4.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Eva K. (evuleu) ID 208796
Váhám, jak aukci hodnotit - byla od koruny a za tuto vyvolavaci cenu jsem plavky vydražila. Ale bylo uvedeno, že plavky jsou krásné uvedeny žlmolečky na zadku, ale bohužel byly na vyhozeni - látka úplně povolena a když se namočily = hrůza. Dana H. (liska35) ID 334672
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Dana H. (liska35) ID 334672
Dobrý den,při focení jsem si bohužel povolení nevšimla.Pokud chcete vezmu je zpět,je mi líto,že nejste spokojená.Eva Eva K. (evuleu) ID 208796
24.4.2017
rifle žluté [8.4.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO iveta s. (kikina 4) ID 195580
placeno,nemáte na účtu? jana š. (vajgarka) ID 532484
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO jana š. (vajgarka) ID 532484
Bohužel nedoporučuji. Aukce vyhrána i přes sliby nezaplaceno. iveta s. (kikina 4) ID 195580
24.4.2017
2 ks mýdel a koupelnová sůl s KONOPÍM [31.3.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Jana K. (kepa) ID 301191
Vůbec netuším kde se vyhraná aukce toulá. Ale těším se. jarka p. (jarmil1) ID 448836
24.4.2017
Ručně vyrobené mýdla 100 % přírodní MIX [2.4.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Jana K. (kepa) ID 301191
Vůbec netuším kde se má mydla toulají. jarka p. (jarmil1) ID 448836
24.4.2017
Šaty [30.3.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Věra J. (Veruja) ID 105434
zaplaceno jana š. (vajgarka) ID 532484
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO jana š. (vajgarka) ID 532484
Aukce nakonec i s omluvou uhrazena. Věra J. (Veruja) ID 105434
23.4.2017
krásné rifle bez fleků [6.4.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Lada H. (školačka) ID 50200
NEDOSTATEČNÝ POPIS: ŽLUTÉ KALHOTY MAJÍ FLÍČKY A AMATÉRSKY VŠITOU REGULAČNÍ GUMU. V POPISU O TOM NENÍ ANI ZMÍNKA. MOHU PRÝ POSLAT NAZPĚT, ALE POŠTOVNÉ HRADÍ JEN Z POLOVINY. ČILI ZA CHYBU PRODÁVAJÍCÍ SE PLATÍ. ZAJÍMAVÁ LOGIKA. NEBUDU MÍT NIC A JEŠTĚ MNE TO BUDE STÁT PENÍZE AČKOLI JÁ JSEM NIC ŠPATNÉHO NEUDĚLALA. DOPORUČUJI SE VYHNOUT:-( Blanka Č. (cigas) ID 170690
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Blanka Č. (cigas) ID 170690
Paní jsem navrhla, že vezmu zpět zboží, ale poštovné za polovinu. Měla ještě tepláky a nevím, zda je bude vracet také. Mimochodem, na platbu jsem čekala víc jak týden, aniž bych ji uháněla, nebo na ni psala negativní hodnocení. Stoprocentně vím, že dvoje kalhoty byly v super stavu, to, že jsem si nevšimla flíčků, to se snad může stát každému. Více paní ještě vadilo, že jsem neuvedla míry pasu, délku a velikost jsem uvedla. Kalhoty byly od Ha M, takže vel Lada H. (školačka) ID 50200
23.4.2017
Krásná bunda po synovi zn. Killtec vel.164 *** SUPER STAV *** [2.4.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Martina K. (Maxa1) ID 121092
Vyhrána bunda v super stavu ( v popisu) rozhodně nebyla.Na konci rukávu a dole místa prodření.Fota jsem poslala.Paní mi odpověděla,že takovou ji koupila a ani si ji neprohlédla. Kdybych věděla ,tak na bundu nepřihazuji.Nemohu doporučit! Zdenka S. (Kamko) ID 41290
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Zdenka S. (Kamko) ID 41290
Moje první negativní hodnocení - příště si budu dávat větší pozor na kvalitu nakoupených věcí a případně je reklamovat. Bunda se mi líbila, ale nám byla krátká, tak jsem ji hned obratem dala na aukci a použila fotky i popis z vyhrané aukce. Nijak jsem ji podrobně neprohližela, za prodanou cenu si myslím byla i tak super, když uvážíme, co stojí nová. A to jsem ji prodala o dost levněji než jsem koupila. Jinak byli zatim vždy všichni s nákupem spokojeni. Děku Martina K. (Maxa1) ID 121092
23.4.2017
+++ DENIM CQ +++ LUXUSNÍ JARNÍ/LETNÍ KALHOTY...VEL. UK 10 EUR 38 [7.4.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO ZUZANA H. ((ZUZA)) ID 45328
omluvu jsem napsala a všem se snažím zaplatit jen to nešlo naráz jana š. (vajgarka) ID 532484
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO jana š. (vajgarka) ID 532484
Aukce vyhraná dne 7.4 nezaplacena dnes je 21.4 ..déle čekat nebudu a vkládám opět do aukce NEDOPORUČUJI...na mé hodnocení jste po 3 dnech napsala jste , že máte finanční problémy kvůli nemoci v rodině a zúčastňujete se 114 aukcí za měsíc !!!!!!!!!???? ZUZANA H. ((ZUZA)) ID 45328
23.4.2017
+++ H&M +++ LUXUSNÍ pružný MAXI SVETR + PÁSEK ..VEL. S..a více [28.3.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO ZUZANA H. ((ZUZA)) ID 45328
moc se omlouvám,zaplatím když odešlete údaje,dřív to nebylo v mých silách,vše nyni napravuji jana š. (vajgarka) ID 532484
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO jana š. (vajgarka) ID 532484
Aukce vyhraná dne 28.3 !!! nezaplacena další aukce vyhraní dne 7.4 opět nezaplacena ...dnes je 21.4 ..déle čekat nebudu a vkládám opět do aukce NEDOPORUČUJI...vymlouváte se po hodnocení , že máte finanční problémy ??? a zúčastňujete se 114 aukcí za měsíc ????????????????!!!!!!!!!!!!! ZUZANA H. ((ZUZA)) ID 45328
23.4.2017
DESIGUAL HALENKA TRIKO [9.4.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Pavlína S. (pampalek) ID 147123
zaplaceno a omluva,viz email jana š. (vajgarka) ID 532484
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO jana š. (vajgarka) ID 532484
9.4.jste vyhrála aukci a hned 10. jste mi psala, že je zaplacena...bohužel do dnešního dne 22.4. nic nepřišlo a na mou upomínku nereagujete!!! ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI Pavlína S. (pampalek) ID 147123
22.4.2017
dvoje kalhoty, [6.4.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Lada H. (školačka) ID 50200
NEDOSTATEČNÝ POPIS: RŮŽOVÉ KALHOTY JSOU OPRANÉ, MAJÍ FLÍČKY A AMATERSKY VŠITOU REGULAČNÍ GUMU. V POPISU O TOM NENÍ ANI ZMÍNKA. MOHU PRÝ POSLAT NAZPĚT, ALE POŠTOVNÉ HRADÍ JEN Z POLOVINY. ČILI CHYBA PRODÁVAJÍCÍ MNE BUDE STÁT PENÍZE NAVÍC. ZAJÍMAVÁ LOGIKA. DOPORUČUJI SE VYHNOUT:-( NEPŘÍJEMNÁ KOMUNIKACE Blanka Č. (cigas) ID 170690
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Blanka Č. (cigas) ID 170690
Paní zaplatila dlouho, nyní zboží nechce, nabídla jsem jí vrácení zboží, ale se zaplacením poloviny poštovného. Není vše tak, jak píše. Argumentuje, že kalhoty jsou úzké. U aukce byla uvedena velikost a délka kalhot. Šíři kalhot si mohla ověřit dotazem. Na kalhotech jsou prý fleky. Každému se může stát, že nějakou vadu přehlédne. To se mohlo stát i v tomto případě. Bohužel je smutné to, když někdo se přihlásí do několika aukcí, napíše, že pošl Lada H. (školačka) ID 50200
22.4.2017
melírované tepláky [6.4.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Lada H. (školačka) ID 50200
ZDE BYLO ZBOŽÍ V POŘÁDKU, ALE VZHLEDEM K PŘÍSTUPU K REKLAMACI U OSTATNÍCH AUKCÍ DÁVÁM NEUTRÁL ZA NEPŘÍJEMNÉ JEDNÁNÍ, PANÍ SVÉ CHYBY NEUZNÁVÁ!!!!!!!!!!!! Blanka Č. (cigas) ID 170690
21.4.2017
Nová tunika/šatičky Lindex [27.3.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Kateřina Š. (catalina) ID 118297
Nevím, jak jinak se s paní spojit. Doufám, že budu moci hodnocení opravit na kladné. 27.3. jsem vyhrála dětskou tuniku Lindex. Jeden email s podklady k platbě od paní a po několika urgenci ode mne, jsem stále bez vyhraného zboží. Daniela M. (DanilaM) ID 64374
14.4.2017
Mikina Adidas v. 104 [20.3.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Michaela S. (michaela11111) ID 283316
Po 14 dnech, mi přišla naprosto jiná mikina, jiné velikosti a jiné kvality :-( Renáta J. (Armiel) ID 350047
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Renáta J. (Armiel) ID 350047
Milá paní, psala jsem vám, že jsem byla mimo domov a řádně se omluvila. Mikinu jsem vám sice poslala špatnou, ale chtěla jsem se s vámi po dobrém domluvit. Jelikož jste mi už dala negativní hodnocení, tím pádem je obchod uzavřen a nadále již tuto situaci nebudu řešit. Michaela S. (michaela11111) ID 283316
11.4.2017
!!! krásný komplet pro slečnu !!! [24.3.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Lucie C. (Ludy1) ID 281514
nakonec se vše vysvětlilo, balíček je na cestě, děkuji a přeji hlavně zdraví! Zuzana Š. (ZML) ID 561510
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Zuzana Š. (ZML) ID 561510
Dobrý den, balíček je již na cestě k Vám. Více máte ve zprávě. Lucie C. (Ludy1) ID 281514
10.4.2017
3*panske boxerky [9.3.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Nikola N. (Nikice) ID 14939
Tedy nezlobte se,ale už mě přešla trpělivost,přes měsíc dohadování a nakonec po domluvě že chci peníze zpět,opět čekám přes týden,proč tedy když to nezvládáte nenapíšete,že nevíte kdy zboží pošlete,máte díky tomuto jednání již několik a to 14 špatných hodnocení a to v minulém roce,a vyhrožování,že napíšete správci tothoto portálu,prosím,můžete,nevím kdo je spolehlivý a kdo né.A navíc vyhrožujete administrátorem?!Lžete!!!! Eva H. (evitaevita) ID 172061
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Eva H. (evitaevita) ID 172061
Nechtěla jste čekat na reklamaci u pošty, tak jsme se dohodli na převodu peněz zpět 4.4. byli ihned po domluvě okamžitým převodem poslány. Po týdnu se ozvete, že nemáte aniž by jste zkontrolovala účet. předávám adminu. Nikola N. (Nikice) ID 14939
7.4.2017
Výprodej sada č.1 [26.2.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Eva B. (obchudekunas) ID 599013
Děkuji že balíček po dlouhé době dorazil, navíc navýšené toto poštovné, kde nebylo nic spojeno a 30,-Kč připlaceno. Ale konečný výsledek je v pořádku, i když ta pošta mě mrzí..... :-( Ale děkuji za zaslání. Jana P. (Pecnova) ID 34465
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Jana P. (Pecnova) ID 34465
Jani děkujeme za obchůdek a není to jen o poštovném, balící materiál, doprava na poštu atd... Eva B. (obchudekunas) ID 599013
7.4.2017
*** DĚTSKÉ ZIMNÍ KOŽENÉ KOZAČKY - BATA PC 1399 KČ [24.3.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Klára K. (dristulka) ID 204945
Mrzí mě to, ale tady nemohu hodnotit pozitivně, v popisu nebyl uveden reálný stav aukcovaných bot.....Katka Kateřina K. (ominek77) ID 269918
7.4.2017
KRÁSNÉ NOVÉ TRIČKO [18.3.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO JANA Š. (PERFIFELA) ID 201908
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Jindřiška M. (Jindriska18) ID 203658
Co prosím nechápete, akci jste vyhrála 18.3. podle podmínek jste se mela ozvat a vyhranou auci zaptatit do 6 dnu od výhry. Ještš 3.4. žádné peníze nepřipsány a ani jste se mi nezvala,, proto jsem aukci zrušila. Příště si pořádně přečtěte podmínky prodej:-)) JANA Š. (PERFIFELA) ID 201908
5.4.2017
************PARÁDNÍ PĚKNÁ DÁMSKÁ MIKINA PUMA + TEPLÁKY VEL.S/36********** [22.3.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Petra S. (petropospa) ID 24755
Balíček dnes dorazil,ale co mi velice vadí,že buď jej nosili kuřáci nebo byl uchováván v kuřáckém prostředí. Nechutné. Lenka Lenka Ž. (NELIS007) ID 167659
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Lenka Ž. (NELIS007) ID 167659
NEMÁM ANI ZDÁNÍ KDO VĚC NOSIL...VĚCI JSOU Z VELKOSKLADU KUPOVANÉ V PYTLÍCH ...VĚCI NEPERU ...POKUD BYCH ALE SCHLEDALA ŽE JE TO POTŘEBA TAK TO UDĚLÁM....NIC PODOBNÉHO CO PÍŠETE JSEM NEZAREGISTROVALA...AVŠAK PŘEDPOKLÁDÁM ŽE POUŽITÉ VĚCI SI KAŽDÝ PŘEMÁCHNE....S POZDRAVEM PETRA Petra S. (petropospa) ID 24755
Celkem: 63 (zobrazuje se 1-20)první 1, 2, 3, 4 další >>
© 2004-2017 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Kontakt