MIMIAUKCIE.sk
HODNOCENÍ
VŠECHNA (za posledních 24 hodin) | POZITIVNÍ | NEUTRÁLNÍ | NEGATIVNÍ
Celkem: 57 (zobrazuje se 1-20)první 1, 2, 3 další >>
20.1.2018
O 50% levněji Souprava Simpsonovi [20.11.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Lenka J. (LenkaProdej) ID 608274
Zboží stále nepřišlo!!!!! Markéta V. (Locomotiva) ID 61654
19.1.2018
BUNDIČKA 40-42 49,- [17.12.2017]
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Iveta P. (angelofhell666) ID 471295
neodebraná aukce, bez reakce Kamila Ch. (zazie.111) ID 66164
17.1.2018
Krásný svetřík pro menší slečny zn. DESIGUAL - velikost 146/152 (10/11 let) [21.12.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Monika V. (moncaostrava) ID 579935
I když jsem musela zboží po měsíci nedodání urgovat, nakonec spokojenost. Jana K. (sjenny) ID 243737
16.1.2018
MAMINKY ZAČÍNÁME DNES 30.12-KONČÍME V SOBOTU-6.1!!!Naprosto frajerské kalhoty ADIDAS-Performance !! [6.1.2018]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Romana B. (Romča B.) ID 220957
Pod pojmem frajerské kalhoty si nepředstavuji bavlněné tepláky, opět zklamání. Z fotek není poznat materiál. S komunikací a vstřícnosti s prodávající jsem spokojena. Monika P. (Mixík) ID 54644
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Monika P. (Mixík) ID 54644
Moni pokud mám v popisu napsáno Performance Esentials, tak jsou vždy bavlněné! Opět jsem v ničem nepochybila, byli moc hezké,a z mé strany bylo vše v pořádku. Pokud jste si v něčem nebyla jistá tak jste se mohla přeci před příhozem zeptat, toho jste nevyužila, proto opět nechápu neutrál, moc mě to od Vás mrzí :-( Myslím že je tohle vše opravdu zbytečné :-( Romana B. (Romča B.) ID 220957
16.1.2018
MAMINKY ZAČÍNÁME DNES 30.12-KONČÍME V SOBOTU-6.1!Nádherné lux. chl.frajerské funkční kalhoty ADIDAS! [6.1.2018]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Romana B. (Romča B.) ID 220957
Jsem spokojená s komunikací s prodávající, ale pod názvem funkční kalhoty si nepředstavuji lesklé tepláky, z fotky není dost dobře patrno. Od adidasu již kalhoty máme a mají podšívku a dají se nosit celé jaro a podzim, tyto jsou tenké.\r\nZklamala jsem se. Monika P. (Mixík) ID 54644
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Monika P. (Mixík) ID 54644
Tak Moni, moc mě to mrzí,pod pojmem funkční myslím vždy polyesterové které se nevypírají,pokud mají i nějakou funkci Climacool nebo Climalite tak ji vždy napíšu a to byli moc hezké, a za směšnou cenu, v ničem jsem nepochybila,proto nechápu Váš neutrál když je vše v pořádku :-( Romana B. (Romča B.) ID 220957
15.1.2018
littlest pet shop [24.12.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Veronika R. (ryci) ID 167534
Jestli je tam nějaká doga nebo né jsem nesledovala,cena byla za vše,a abych ji kontrolovala krk či co tak to opravdu né- odpověď na reklamaci, že figurka z aukce má utrženou hlavu a nalepenou zpět i s vnitřním plastem a je celá od lepidla, část figurek má rezavé krky od vody a to nemluvím o odřených křídlech, špíně a zbytcích jídla. popsáno jako " krásný stav". Paní chce zaslat vše zpět, já se chtěla domluvit na slevě, hračky už dceři brát nebudu Jarmila P. (pincovka) ID 96801
15.1.2018
outdoorova bunda divci vel.9-10 let [15.12.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO anna n. (ropean32) ID 598651
Zboží nedodáno a peníze po výzvě vráceny bez udání důvodu. Jana Jana R. (balu.ja) ID 403541
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Jana R. (balu.ja) ID 403541
penízky dosli v poradku ve ct odesíláme :) anna n. (ropean32) ID 598651
13.1.2018
Svetr se zapínáním na knoflíčky [29.10.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Petra P. (agenda) ID 78281
dobrý den, teprve dnes jsem si všimla vašeho hodnocení, moc to nesleduji , a začal jsem pátrat, neb jsem byla přesvědčena, ža mám zaplaceno. No a zjistila jsem, že jsem poslala peníze omylem jiné paní, dnes jsem ji též informovala pokud svetr ještě je , ráda ho odeberu. nebyl to úmysl se odpovědnosti vyhnout, omlouvám se Jitka Jitka H. (hajujka) ID 299591
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Jitka H. (hajujka) ID 299591
neodebraná aukce - neuhrazeno Petra P. (agenda) ID 78281
13.1.2018
VELKÝ cestovní KUFR * za 1 Kč ! [15.12.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Lenka M. (L&M&T) ID 78
Děkuji paní za velkou ochotu a ještě jednou děkuji za aukci Sofie T. (sofki) ID 460358
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Sofie T. (sofki) ID 460358
Platba za aukci dorazila až 10.1. ... téměř po 4 týdnech od ukončení ... proto hodnotím pouze neutrálem. Lenka M. (L&M&T) ID 78
12.1.2018
Dotykový LCD monitor IIYAMA PRO LITE T2735MSC [19.11.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Petra H. (Morgan) ID 24427
Ano to vše je pravdá a moc se omlouvám když jsme jeli do Prahy tak jsem paní napsala ale až po návratu s Prahy jsem objevila email další cesta už nebyla moc se omlouvám je mě to moc líto Sofie T. (sofki) ID 460358
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Sofie T. (sofki) ID 460358
Je mi líto, ale za mě naprosto nespolehlivá nakupující. Paní si monitor chtěla převzít osobně, termíny měnila vždy na poslední chvíli cca měsíc. Po posledním dohodnutém termínu už se ani neozvala ani neomluvila. Takže za mě příště určitě ne. Petra H. (Morgan) ID 24427
12.1.2018
Softsheelová bunda Grace, velikost 98 [20.12.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Lenka S. (Lenik_S) ID 413402
Dobrý den Lenko moc vam děkuji za sterpení a doporučuji všem. Olha B. (olbena) ID 393789
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Olha B. (olbena) ID 393789
Po urgenci a udělení hodnocení aukce zaplacena. Lenka S. (Lenik_S) ID 413402
11.1.2018
Černé ideální dámské kozačky [15.12.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Sabina K. (sabus) ID 18476
15.12 jsem vyhrála kozačky, stím že paní je poslala na mou adresu , když jsem žádala číslo zásilky , tak mi tvrdila že se můj balík vrátil a že to napraví i přesto že že jsem podruhé žádala číslo tak se nestalo peníze mi byly vráceny 3.1 Denisa B. (keroline.semi) ID 410583
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Denisa B. (keroline.semi) ID 410583
Netvrdila jsem, že se balík vrátil, ale že zásilky toho dne odeslané nejsou v on-line systému Čs. pošty a že to s nimi musím vyřešit a pokusit se je najít.Balíčky z této výpravy se opravdu vrátily 2.1.2018, jak jsem psala. Číslo účtu jste poslala ve dnech pracovního klidu, tzn. že 30.12. - 1.1. banky nepracovaly, peníze byly strženy 2.1., 3.1. u Vás. Rychleji to zatím nejde. Bohužel jste velmi neobjektivní a Vaše informace až lživé :-( . Sabina K. (sabus) ID 18476
9.1.2018
***DRUHÁ ZIMNÍ BRONZOVÁ BUNDA S ŠIROKÝM LÍMCEM, OD KORUNKY*** [12.12.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Rostislav D. (Sophulka) ID 75918
Bunda na první pohled docela pěkná, ale při podrobnějším zkoumání, se našlo několik fleků po celé bundě, navíc byla roztržená kapsa ve vnitřní části (ne jen u zipu jak bylo v popisu uvedeno!) Bunda je tak akorát na vyhození, ne na nošení :-( Marie H. (Viki84) ID 195354
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Marie H. (Viki84) ID 195354
Dobrý den, nechápu, proč jste se neozvala. Určitě bychom se mohly dohodnout. Nikdo není neomylný a může se stát, že něco přehlédnu, ale jak píšete na vyhození bunda určitě nebyla. Vyhrála jste ji za 51 kč. Rostislav D. (Sophulka) ID 75918
2.1.2018
LUXUSNÍ parfém Dolce & Gabbana - The One - Dodání do vánoc [18.12.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Kateřina K. (tiande) ID 196335
Z této aukce jsem byla velice rozčarovaná, paní nabízí originál, ale posílá napodobeniny... :-((( i jiní prodávající zde nabízejí neoriginální parfémy, ale mají aspoň tu slušnost, že to do aukce napíší a člověk se může rozhodnout zda si věc koupí. Je to velice neobchodní jednání, kdyby nebyly vánoce a s dárkem jsem nepočítala, tak určitě žádám vrácení peněz, měla by jste se nad sebou zamyslet, Lenka Lenka B. (bryki) ID 214164
31.12.2017
***Školní aktovka s medvídkem Me to You**Cena na Vás** [16.12.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Dita R. (Ela a Mat) ID 217303
Nejenže je na jedné kapse příšerně špinavá, což nebylo nafoceno, ale přišla i celá pomačkaná!!! To jste ji alespoň nemohla vycpat papírem. Prostě škoda poštovného, dávám ji rovnou k popelnici, jestli si ji vůbec někdo vezme. Renáta Ž. (zmaya) ID 119669
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Renáta Ž. (zmaya) ID 119669
Děkuji za Váš negativ,bez jakého koliv upozornění!Bylo by fajn číst popis,kde bylo jasně uvedeno,že aktovka je ušpiněná a dávám proto od korunky!!A za to jakým způsobem se pošta chová k balíkům jste mohla též řešit,balík byl totiž pojištěn. Dita R. (Ela a Mat) ID 217303
28.12.2017
NÁUŠNICE ZÁPICH [30.10.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Gabriela H. (KIMIK2) ID 285911
Tyto náušnice rádoby také"stříbrné".Náušnice praskla ještě než se dala do ucha, tak si tedy nákup nepředstavují. Samozřejmě s reklamací ani náhradou jsem neuspěla. Kateřina V. (V.Katka) ID 34614
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Kateřina V. (V.Katka) ID 34614
reklamace řeším do 14 dní od nákupu a ne po 2 měsících Gabriela H. (KIMIK2) ID 285911
28.12.2017
NÁRAMEK [31.10.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Gabriela H. (KIMIK2) ID 285911
Tento náramek mi paní prodala jako "stříbrný", nyní už ho prodává jen jako postříbřený. Kateřina V. (V.Katka) ID 34614
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Kateřina V. (V.Katka) ID 34614
nevím, kde jste viděla, že náramek prodávám jako postříbřený, mohla jste ho vrátit, když se vám nelíbí, a ne psát po dvou měsících Gabriela H. (KIMIK2) ID 285911
28.12.2017
NÁUŠNICE - KULIČKY [31.10.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Gabriela H. (KIMIK2) ID 285911
O tom, že tyto náušnice jsou stříbrné, také pochybuji? Kateřina V. (V.Katka) ID 34614
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO Kateřina V. (V.Katka) ID 34614
Pokud se vám věc nelíbí, měla jste ji vrátit, a ne psát po dvou měsících hodnocení Gabriela H. (KIMIK2) ID 285911
27.12.2017
Naprosto luxusní sáčko Steilmann !!! - vel. 42 (L) [23.12.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Iva R. (avynka) ID 8231
Vyhrála jsem naprosto luxusní sako za 1 Kč. Paní mi napsala, že bylo vystaveno omylem........... neutrální hodnocení, myslím, právem. Marie H. (pollo) ID 22946
27.12.2017
Rychlá aukce! Dámské hodinky v barvě rose. [7.12.2017]
OHODNOCENÍ PRODÁVAJÍCÍHO Petra B. (Petra.Bart) ID 544829
BOHUŽEL UDĚLUJI NEGATIV, 19.12. JÁ SE S VÁMI NEBUDU TÝDEN DOHADOVAT, ŽE CHCETE ZASLAT VIDEO? TO JE ŽERT? VY POŠLETE VADNÉ ZBOŽÍ A JÁ MÁM TOČIT VIDEO ČI DOKAZOVAT JAK JE VADNÉ? SVOU CHYBU JSTE MĚLA NAPRAVIT BEZ JAKÝCHKOLIV DALŠÍCH ŘEČÍ. NEBUDU SE TÝDNY DOHADOVAT NAŠTĚSTÍ ČÁSTKA NEBYLA TAK VELKÁ, V ŽIVOTĚ JSEM PŘIŠLA O VÍC, ALE JDE O PRINCIP A VÁŠ PŘÍSTUP K OSTATNÍM, KTERÝ NENÍ FÉTROVÝ. VIZ PŘEDEŠLÝ NEGATIV NA HODINKY. A TO ŽE BARVA NESOUHLASÍ S FOT ANNA T. (madelh) ID 202316
OHODNOCENÍ NAKUPUJÍCÍHO ANNA T. (madelh) ID 202316
Jaké pak týdenní dohadování? Co si to vymýšlíte? Před týdnem jsem vám odpověděla na e-mail, že zboží při odeslání, bylo v pořádku a poprosila, bych o zaslání fota nebo videa, kde bude vidět vada, kterou uvádíte. Celý týden bez vaší odezvy, teprve až dnes mě bombardujete zprávami, že jaksi mohu dovolit chtít po vás video nebo foto, dle vás vadného zboží! Nechte se laskavě vyšetřit odborníkem, protože takovou komunikaci jsem ještě nezažila! Petra B. (Petra.Bart) ID 544829
Celkem: 57 (zobrazuje se 1-20)první 1, 2, 3 další >>
© 2004-2018 Affectio s.r.o. | Reklama | Podmínky serveru | Kontakt